Pasta fresca con calabaza

Pasta fresca con calabaza

Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Pasta fresca con calabaza. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Pasta fresca con calabaza is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It's simple, it is quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. They are nice and they look fantastic. Pasta fresca con calabaza is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Pasta fresca con calabaza, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pasta fresca con calabaza delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pasta fresca con calabaza is 10 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Pasta fresca con calabaza using 3 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.

Llevaba tiempo queriendo hacer esta deliciosa pasta fresca, y como ha mi hija le cuesta comer la verdura, se me ocurrió añadirle la calabaza. Incluso descubrí que podía sustituirse el huevo, enteramente por la calabaza y hacer una pasta fresca vegana.
El resultado fue genial y ahora mi hija me la pide a todas horas.
Aquí te dejo el video en este enlace por si deseas ver el paso a paso:
https://bit.ly/2Nv0zhY

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pasta fresca con calabaza:

  1. 400 gr. harina común
  2. 250 gr. calabaza
  3. 2 huevos

Steps to make to make Pasta fresca con calabaza

  1. Primero vamos a cocer la calabaza, es mejor al vapor, así irá soltando el jugo. Una vez cocida triturar la calabaza escurrida hasta formar un puré denso
  2. En un bol agregar la harina tamizada y hacer un hueco en el centro. agregar en el centro los huevos y la calabaza. Batir con un tenedor el puré y los huevos e ir mezclando con la harina hasta que se vuelva una masa grumosa
  3. Amasar 10 minutos hasta obtener una masa elástica, semidura que no se pega a las manos. Si está pegajosa ir añadiendo más harina
  4. Formar una bola y espolvorear harina por encima, tapar con un trapo 30 minutos para que se hidrate la masa
  5. Partir la masa en 4 trozos y estirarla ya sea con un rodillo o con una máquina de pasta, hay que espolvorear la masa bien de harina para que no se pegue
  6. Dar forma a la pasta, puedes hacer lacitos, papardelle, tallarines, tagliatelli, placas de lasaña... Para hacer la forma de tallarines forma un rollito con la placa de pasta y corta la masa con cuchillo afilado, desenrolla la masa y te saldrán las tiras de pasta. Enharina bien o se pegará
  7. Una vez hagas la forma extiende la pasta sobre la mesa, espolvorea bien de harina y déjala secar 30 minutos.
  8. La pasta fresca no se conserva bien en la nevera, el huevo o calabaza se oxida y la pasta se oscurece, la mejor forma de conservarla, es que la que no consumas, la estires formando placas de pasta largas, tipo lasaña, las dejes secar un poco y después las congeles en un recipiente, separadas con papel de horno
  9. Para cocer la pasta hervirla en abundante agua con sal, aproximadamente 3 minutos, escurrir y pasarlo por agua para quitar el almidón. Echar un chorrito de aceite, revolver con cuidado y servir(Mejor al momento, ya que la pasta fresca tiende a pegarse más, o también puede mezclarse con la salsa y así no se pegará)

As your experience and also confidence grows, you will locate that you have much more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your individual tastes over time. Whether you intend to serve a recipe that utilizes less or even more components or is a bit more or less zesty, you can make simple adjustments to accomplish this objective. Simply put, begin making your recipes on schedule. As for basic cooking abilities for newbies you don't need to discover them but only if you grasp some easy food preparation techniques.

This isn't a full overview to fast and also simple lunch dishes yet its great something to chew on. Ideally this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Any-night-of-the-week Pasta fresca con calabaza. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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