Pastel de calabaza!!!

Pastel de calabaza!!!

Hey everyone, it is me, Dave, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Pastel de calabaza!!!. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Pastel de calabaza!!! is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. They're fine and they look wonderful. Pastel de calabaza!!! is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Pastel de calabaza!!!, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel de calabaza!!! delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pastel de calabaza!!! is 10 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pastel de calabaza!!! estimated approx 4 hrs.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have Pastel de calabaza!!! using 24 ingredients and 17 steps. Here is how you can achieve it.

#cookpadmycook #recetadehalloween

Ingredients and spices that need to be Take to make Pastel de calabaza!!!:

  1. Para el pastel
  2. 1 tz azúcar moreno
  3. 1 tz azúcar blanca
  4. 1 tz aceite vegetal
  5. 425 g puré de calabaza
  6. 1 cdta vainilla
  7. 4 huevos
  8. 2 tzs harina normal
  9. 2 cdtas bicarbonato de sodio
  10. 2 1/2 cdtas all pumpkin spice
  11. 1/2 cdta sal
  12. Para la cobertura
  13. 3/4 tzs mantequilla semi fría
  14. 2 1/2 tzs azúcar glas
  15. 2 cdas leche
  16. 1 cda vainilla
  17. Colorante alimentario naranja
  18. Pumpkin Spice casero
  19. 2 cdtas canela en polvo
  20. 1 cdta nuez moscada en polvo
  21. 1/2 cdta jengibre en polvo
  22. Decoraciones
  23. Fondant beige o marrón
  24. Fondant negro

Instructions to make to make Pastel de calabaza!!!

  1. Empezamos mezclando los dos tipos de azúcar con el aceite
  2. Añadimos los huevos y seguimos batiendo
  3. Luego agregamos el puré de calabaza y seguimos batiendo. Yo he hecho el puré hirviendo la calabaza y luego triturando.
  4. Mezclamos los ingredientes secos y añadimos a la mezcla de ingredientes húmedos. En caso de no encontrar el pumpkin spice puedes hacer tú versión casera que te dejo en la zona de ingredientes
  5. Batimos todo a baja velocidad hasta que se haya integrado
  6. Pasamos la mezcla a un molde en forma de balón, en mi caso he usado uno de la marca Wilton de 15 cm de diámetro
  7. Horneamos a 180°C durante unos 45-50 minutos, dependiendo del tipo de molde que uses y de la temperatura de tu propio horno
  8. Mientras tanto vamos haciendo la cobertura, que en este caso será un buttercream Americano, ya que es mejor para este tipo de pasteles. Primero batimos la mantequilla e iremos añadiendo poco a poco el azúcar glas, después le agregamos la leche y vainilla, batimos a máx velocidad durante 10 minutos
  9. Finalmente añadimos el colorante naranja, que sea en gel porque son los mejores, y batimos hasta que el color quede uniforme
  10. Cuando los bizcochos estén totalmente fríos le hacemos los surcos típicos de una calabaza, con ayuda de la punta de un cuchillo
  11. Montamos las dos mitades poniendo buttercream por en medio
  12. Le ponemos una capa muy fina de buttercream por todo el pastel y llevamos unos 20 minutos al congelador
  13. Sacamos del congelador y ponemos una segunda capa gruesa de buttercream, quitando el exceso con un trozo de plástico o una rasqueta pequeña, procurando ir marcando los surcos y así dando forma al pastel
  14. Con un trozo pequeño de fondant color beige o también marrón, hacemos el tronquito que llevan las calabazas por encima
  15. Y con fondant negro hacemos la cara de la calabaza
  16. Sacamos finalmente la calabaza de la nevera donde la tenemos reposando, le ponemos el tronquito de arriba y le pegamos las partes de la cara con un poco de buttercream
  17. Recuerda que todas las recetas dulces tienen un vídeo tutorial que encuentras en mi canal de Youtube. Link en el perfil.

As your experience as well as confidence grows, you will locate that you have a lot more natural control over your diet regimen and also adapt your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you wish to serve a recipe that uses less or more components or is a little bit basically hot, you can make basic changes to achieve this goal. In other words, start making your dishes in a timely manner. As for fundamental cooking abilities for beginners you don't require to discover them however only if you master some straightforward cooking strategies.

This isn't a total guide to quick as well as very easy lunch dishes but its great something to chew on. Ideally this will certainly obtain your imaginative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this special food Simple Way to Prepare Any-night-of-the-week Pastel de calabaza!!!. Thank you very much for reading. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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