Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela

Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela

Hey everyone, it's Brad, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes yummy. They are nice and they look fantastic. Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela estimated approx 2 horas.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Siempre decimos que como la cocina de las abuelas no hay nada. Y yo creo que es lo el cariño y el tiempo que le ponían a todo. Ayer hice este potaje por que ya me apetecían platos de cuchara y cosas típicas de otoño jejeje así que... calabaza!!! Jajajaj

#weekendreto #platosdeotoño

Ingredients and spices that need to be Take to make Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela:

  1. 250 gramos garbanzo seco
  2. 400 gramos espinacas
  3. 1 trozo calabaza
  4. 1 chiribia
  5. 1 cebolla tierna
  6. 1 trozo puerro
  7. 2 dientes ajo
  8. 3-4 cucharadas tomate frito
  9. Azafrán en hebra
  10. 2 cucharadas Aceite de oliva
  11. 1 cucharadita Sal

Instructions to make to make Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela

  1. Poner a remojo la noche antes los garbanzos con un poco de bicarbonato para ablandarlos más (no es necesario el bicarbonato pero lo hacía mi abuela ajjaja)
  2. Picar la cebolla, ajo y puerro. Poner en la olla con el aceite de oliva y a fuego medio ir removiendo un par de minutos. Añadir las hebras de azafrán y dar vueltas otro par de minutos.
  3. Escurrir los garbanzos y poner en la olla, darles vueltas durante un par de minutos. Cubrir de agua y dejar una hora al fuego, ir removiendo de tanto en tanto.
  4. Añadir la calabaza a trozos, las espinacas y el tomate y cuando conseguimos que las espinacas estén metidas entre los garbanzos, ponemos un poco más de agua, sal y dejamos cocinar otra hora.
  5. Ir removiendo y probar de sal. Cuando los garbanzos estén, ya está listo!
  6. Se pueden cocer unos huevos duros o freír un poco de pan y poner de acompañamiento a la hora de servir

As your experience and also confidence expands, you will find that you have more natural control over your diet plan and also adapt your diet to your personal preferences in time. Whether you want to serve a dish that uses fewer or even more ingredients or is a little essentially hot, you can make basic modifications to attain this objective. To put it simply, begin making your dishes on schedule. As for standard food preparation abilities for beginners you do not require to learn them however only if you master some easy food preparation techniques.

This isn't a full guide to fast as well as simple lunch dishes yet its excellent something to chew on. With any luck this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this exceptional food How to Make Homemade Potaje de garbanzos a fuego lento, como lo hacía mi abuela. Thanks so much for reading. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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