Potaje de verduras y alubias rojas

Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Potaje de verduras y alubias rojas. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Potaje de verduras y alubias rojas is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is easy, it's fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. Potaje de verduras y alubias rojas is something that I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Potaje de verduras y alubias rojas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Potaje de verduras y alubias rojas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Potaje de verduras y alubias rojas is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Potaje de verduras y alubias rojas estimated approx 35 minutos.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have Potaje de verduras y alubias rojas using 16 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.
Después de Navidad y sus excesos es fundamental volver a los guisos de legumbres para ayudar a combatir estos días tan fríos. Aquí os traigo un potaje de alubias rojas cargadito de verduras en el que hemos puesto la mitad de legumbres que habitualmente, ya que lleva la misma cantidad de judías verdes que de alubias, además de media calabaza dulce. Se puede hacer perfectamente sin chorizo y morcilla, ya que el sofrito y las especias son lo más importante. En casa nos ha sabido a gloria, ¿os apetece?.
Ingredients and spices that need to be Get to make Potaje de verduras y alubias rojas:
- 400 g alubias rojas
- 360 g judías verdes planas
- 350 g calabaza dulce
- 1 patata
- 1 zanahoria
- 1 pastilla caldo de carne o verduras
- 3 pimientos del poquillo
- 1 tomate
- 1 cebolla morada mediana
- 3 dientes ajo
- 4 cucharadas aceite de oliva
- 1 cucharada pimentón dulce
- 1 cucharadita colmada de cominos molidos
- 1 trozo chorizo ibérico picante
- 1 trozo morcilla ibérica
- 1 ramita hierbabuena
Instructions to make to make Potaje de verduras y alubias rojas
- Lo primero es triturar el tomate, la cebolla, los ajos y los pimientos del piquillo para hacer el sofrito en la olla con el aceite de oliva. Cuando el sofrito cambie de color y esté ya casi hecho le añadimos la pastilla de caldo y la hoja de laurel. A continuación incorporamos la calabaza troceada, las habichuelas o judías verdes de bote de cristal escurridas que vienen ya tiernas, y por último las alubias de bote un diente de ajo entero.


- Cubrimos el guiso con el agua necesaria, le agregamos la patata y la zanahoria troceadas. Le ponemos la ramita de hierbabuena, que va a darle un frescor y un sabor muy interesante. Seguidamente le añadimos las especias y removemos para integrar todos los ingredientes antes de tapar el guiso.



- Transcurridos unos diez minutos ya podemos echar el chorizo y la morcilla. Probamos el caldo, rectificamos de sal y le añadimos más agua a demanda si lo precisa al reducir.



- Una vez que toda las verduras estén tiernas y la chacina haya soltado su esencia ya lo tenemos listo para reconfortar a toda la familia.



- Como habéis visto lleva mucha más verduras variadas que alubias (yo suelo ponerle el doble de alubias habitualmente), y el resultado es espectacular igualmente. Espero que os guste. Buen provecho a todos.

As your experience and confidence grows, you will certainly locate that you have more natural control over your diet and also adapt your diet plan to your individual preferences over time. Whether you wish to serve a dish that utilizes less or even more active ingredients or is a little basically zesty, you can make simple modifications to attain this goal. In other words, start making your recipes on time. When it comes to fundamental food preparation skills for newbies you do not need to learn them however only if you master some straightforward cooking strategies.
This isn't a total overview to quick and also very easy lunch recipes but its good food for thought. Ideally this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that's going to wrap this up for this special food How to Make Perfect Potaje de verduras y alubias rojas. Thanks so much for your time. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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