Triángulos dulces

Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Triángulos dulces. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.
Triángulos dulces is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It's appreciated by millions every day. It's simple, it's quick, it tastes delicious. They are fine and they look wonderful. Triángulos dulces is something which I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Triángulos dulces, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Triángulos dulces delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
Just in addition, the time it takes to cook Triángulos dulces estimated approx 40 minutos.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Triángulos dulces using 8 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.
Queréis descubrir cuál es el relleno de estos preciosos dulces, que entran ya solo por la vista ? Pues apuntar la receta y guardarla porque vais a querer repetir. 😍😍😍
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Triángulos dulces:
- 3 hojas masa filo
- 250 g puré de calabaza
- 50 g azúcar
- 1/2 Lima (zumo)
- 1/2 Cdta especias de speculoo
- 50 g harina de almendra
- 80 g mantequilla
- Almendra crocante para decirar
Steps to make to make Triángulos dulces
- El puré de calabaza se elabora muy fácil solo tenéis que pelar la calabaza, quitarle las pepitas, cortarla a dados y llevarla al microondas en un bol de cristal con tapadera, durante 12 minutos y triturar con la turmix una vez cocida
- Colocamos en un cazo el azúcar con el zumo de lima, mezclamos y dejamos que se disuelva sin dorarse, añadimos el puré y seguidamente la almendra y la especie de speculoos(si no tenéis spéculoos podéis utilizar, 2 Cdtas canela, 1/2 Cdta clavo en polvo y 1 Cdta de jengibre y mezclar, utilizar de esta mezcla solo 1 Cdta para la receta)
- Mezclaremos todo bien hasta que se integre por completo, apartamos y dejamos enfriar
📌En este momento precalentamos el horno a 180 °c arriba y abajo - Una vez frío el relleno extendemos una hoja de masa en la mesa de trabajo y la pintamos con la mantequilla derretida, por la cara que colocaremos el relleno
- Dividimos la hoja en 5 tiras por la parte más larga (yo lo hice con un cortador de pizzas)
- Colocamos en un extremo de la tira(parte inferior) un poco de relleno sin llegar a los bordes, para que no se salga y lo extendemos hacia arriba, solo en un tercio de la tira
- Cogemos la punta inferior de la derecha de la masa y doblamos hacia el lado izquierdo dando forma de triángulo, luego cogemos del lado izquierdo y llevamos al lado derecho, así hasta terminar con la cinta entera, este pasó lo repetimos con todas las tiras, hasta terminar el relleno
- Pintamos el triángulo con mantequilla por la parte superior, lo colocamos en la bandeja de horno en la que hemos puesto papel vegetal y decoramos con almendra crocanti (yo la compré en Mercadona)así quedará la almendra pegada y la masa quedará dorada, este pasó lo repetimos con todos los triángulos de uno en uno
- Una vez estén todos bien colocados en la bandeja llevamos al horno en la parte media y cocinaremos durante 10 o 15 minutos, han de quedar dorados como en las fotos.
- Sacamos del horno, dejamos enfriar y si os apetece cuando estén fríos, los podéis decorar con unos hilos de miel o azúcar glas, yo los dejé tal cual pero eso ya va a gustos 😅

As your experience as well as confidence grows, you will discover that you have a lot more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet to your personal preferences over time. Whether you wish to offer a dish that makes use of less or even more ingredients or is a little more or less zesty, you can make basic changes to accomplish this objective. To put it simply, begin making your dishes on schedule. As for standard food preparation skills for newbies you don't require to learn them but just if you understand some straightforward food preparation methods.
This isn't a total overview to fast as well as very easy lunch recipes yet its great something to chew on. With any luck this will obtain your creative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this exceptional food How to Make Favorite Triángulos dulces. Thank you very much for reading. I'm confident you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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