Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil

Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil is one of the most popular of recent trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil estimated approx 30 minutos.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil using 14 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve that.

Una crema de calabaza simple, llena de nutrientes, cocinada con su piel y aprovechando sus pipas porque #LoCocinoNoLoTiro Su sabor delicioso a nueces, naturalmente azucarada y con un intenso color naranja, en la que se incorpora unas deliciosas castañas en conserva ya cocidas.

Ingredients and spices that need to be Take to make Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil:

  1. 1 calabaza pequeña (700 gr.)
  2. 120 gr. castañas cocidas en conserva
  3. 2 chalotas
  4. 2 dientes ajo
  5. Nuez moscada
  6. Pimienta molida
  7. Sal
  8. Perejil
  9. Aceite de oliva
  10. Pipas de calabaza al horno
  11. Pimientón dulce
  12. Polvos de curry
  13. Sal
  14. Aceite de oliva

Steps to make to make Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil

  1. Lavar bien la calabaza, cortarla en dos, quitarle las pipas y reservarlas para luego hacerlas al horno.
  2. Sin quitarle la piel a la calabaza, cortarla en cuadrados, reservar.
  3. En una cacerola con un chorrito de aceite de oliva, sofreír las chalotas y los dos dientes de ajo pelados y picados con una pizca de sal a fuego medio hasta que comiencen a coger color.
  4. Incorporar los cubitos de calabaza, una pizca de nuez moscada y pimienta molida, dejar al fuego medio alto 5 minutos, removiendo de vez en cuando para que la calabaza se haga uniformemente.
  5. Cubrir de agua y dejar cocer durante 15 minutos. Probar de sal e incorporar a gusto de cada uno.
  6. Mientras, hacer el aceite de perejil: Poner un manojo de perejil bien lavadito en un vaso batidor con 8 ó 10 cucharadas de aceite de oliva y triturar durante 30 segundos. Si se desea, se puede pasar la mezcla por un colador, tirando los restos de perejil.
  7. Al finalizar, añadir las castañas cocidas a la cacerola y triturar la calabaza con las castañas en la misma olla. Añadir más agua si fuera necesario para conseguir la textura deseada, más o menos espesa.
  8. Para las pipas al horno, meter los granos de calabaza en un colador grande bajo el chorro de agua para quitarles completamente los restos de la calabaza que las envuelve.
  9. En cuanto estén bien limpitas, poner los granos en un paño de cocina, bien extendidos y dejarlos secar toda la noche.
  10. Al día siguiente, precalentar el horno a 160°. Poner los granos de calabaza en un recipiente para mezclarlos con 1 ó 2 cucharadas de aceite de oliva, sal, 1 cucharadita de pimentón y 1 cucharadita de curry. Mezclar el conjunto para que todos los granos se impregnen bien de la mezcla.
  11. Poner los granos en una placa de horno recubierta con papel sulfurizado o vegetal, especial horno. Meter en el horno durante 15 minutos, remover en mitad del horneado.
  12. Servir la crema de calabaza con un hilo de aceite de perejil por encima, acompañada de las pipas al horno.

As your experience as well as self-confidence expands, you will locate that you have more natural control over your diet as well as adjust your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you want to serve a recipe that uses less or even more ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make straightforward changes to attain this goal. Simply put, start making your recipes on time. When it comes to basic food preparation skills for newbies you don't require to learn them however only if you understand some simple cooking techniques.

This isn't a total guide to quick and easy lunch dishes however its excellent something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food Steps to Prepare Quick Puré vegano de calabaza y castañas al aceite de perejil. Thanks so much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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