Mermelada de calabaza hecha en fuego de campo

Mermelada de calabaza hecha en fuego de campo

Hey everyone, it is Brad, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a special dish, Mermelada de calabaza hecha en fuego de campo. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Mermelada de calabaza hecha en fuego de campo is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is easy, it's quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. Mermelada de calabaza hecha en fuego de campo is something which I've loved my whole life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Mermelada de calabaza hecha en fuego de campo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Mermelada de calabaza hecha en fuego de campo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Mermelada de calabaza hecha en fuego de campo is 20 porciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have Mermelada de calabaza hecha en fuego de campo using 2 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.

muy fácil sana y económica y con un increíble sabor ya que se hace a fuego a leña.

Ingredients and spices that need to be Take to make Mermelada de calabaza hecha en fuego de campo:

  1. 1 kg calabaza
  2. 600 gramos azúcar blanco

Steps to make to make Mermelada de calabaza hecha en fuego de campo

  1. Se corta en trozos iguales la calabaza se lava bien.
  2. Luego se pone en cacerola que sirva para el fuego a leña porque se va a quemar se le agrega agua suficiente y se ponen a hervir.
  3. Cuando están tiernas se deja enfriar en un colador.
  4. Una vez frías y escurridas se procede a sacar con una cuchara la pulpa.
  5. Luego se pisan un poco no mucho con un tenedor y se le agrega el azúcar.
  6. Pueden poner especias como clavo de olor o canela en rama yo use clavos de olor que para mi le da mejor aroma.
  7. Luego se pone a cocinar en el fuego con una chapa abajo de la olla sobre la parrilla para que el fuego no nos queme el dulce se revuelve cada tanto con cuchara de madera el fuego no debe ser ni muy fuerte ni muy bajo siempre tiene que tener llama y leña cerca.
  8. Yo lo cocine 2 horas el primer día y 2 horas el segundo día al segundo día lo saque de la olla la lave y volví a cocinarlo ahí porque si vuelven a ponerlo con la olla sucia se puede pegar también lo pueden hacer el mismo día yo hice 6 kg por eso lo hice en 2 etapas y así quedo.
  9. La mejor manera de saber cuando está pronto es cuando prueba una cucharada en un plato si al dejar el dulce en el plato corre como agua alrededor todavía le falta cocción está pronto cuando queda sin correrse.

As your experience as well as confidence grows, you will certainly locate that you have much more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet plan to your individual tastes with time. Whether you intend to serve a dish that uses fewer or even more active ingredients or is a bit basically zesty, you can make basic changes to attain this goal. In other words, start making your dishes promptly. When it comes to basic food preparation skills for novices you don't need to learn them but only if you master some easy food preparation techniques.

This isn't a total overview to fast and also simple lunch recipes yet its great food for thought. Ideally this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your household without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food How to Make Speedy Mermelada de calabaza hecha en fuego de campo. Thanks so much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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